Stok project realisatie


Bij Firma Stok | Project realisatie BV begeleiden we onze klanten door het complexe landschap van bouwprojecten. Met een scherpe focus op grotere bouwinitiatieven, waaronder nieuwbouw, verbouwingen en circulaire renovaties, staan we bekend om onze deskundige begeleiding, heldere communicatie en totale ontzorging. Ons jonge en dynamische team specialiseert zich in turn key kantoor- en woningrenovaties en transformaties. Bij ieder project gaan we voor het maximale, met aandacht voor detail, circulariteit en de hoogste kwaliteit.

We beheersen het gehele traject: van ontwerptekeningen en projectmanagement tot aan de uiteindelijke oplevering. Een belangrijke focus hierin is de circulaire demontage van kantoren en woningen. Of het nu gaat om vloerafwerking, systeemwanden of plafonds, we zien potentieel voor hergebruik en verkoop van materialen. Bovendien coördineren we transport van bouwmaterialen bij renovatieprojecten en beschikken over een uitgebreid netwerk voor de snelle inzet van bouwmiddelen zoals liften en kranen.

Waar we tevens in uitblinken, is het in- en uithuizen van bouwmaterialen, iets waar we ons landelijk op richten met een team van ruim 30 professionals. Met ervaring van systeemwanden tot het versoepelen van kantoorpandrenovaties, streven we naar efficiëntie in materiaalgebruik, projecttijdlijnen en het waarborgen van veilige arbeidsomstandigheden voor ons team.

"VEEL MEER DAN ALLEEN TRANSPORT"

Ons kantoor

Dynamoweg 17

2627 CG Delft

Neem contact met ons op

Wij zijn benieuwd waar we u mee kunnen helpen.