Turn key kantoorrenovatie op maaT


Wij begeleiden onze klanten door het complexe landschap van bouwprojecten. Met een focus op grotere bouwinitiatieven, waaronder nieuwbouw, verbouwingen en circulaire renovaties, staan we bekend om onze deskundige begeleiding, heldere communicatie en totale ontzorging.


Ons jonge en dynamische team specialiseert zich in kantoorrenovaties en transformaties. Bij ieder project gaan we voor het maximale, met aandacht voor detail, circulariteit en de hoogste kwaliteit. We beheersen het gehele traject: van ontwerptekeningen en projectmanagement tot aan de uiteindelijke oplevering.

OOK VOOR DEELOPDRACHTEN

Niet alleen voor gehele projecten kunt u bij ons terecht. We blijven flexibel en denken ten alle tijden met u mee. U kunt ons uiteraard ook inschakelen zijn voor deelopdrachten in plaats van complete projecten. Denk bijvoorbeeld aan een circulaire ontmanteling / demontage van uw pand of de renovatie van alleen uw toilet groepen.

ADVIES OVER KANTOOR RENOVATIE? LAAT ONS JE BELLEN

CIRCUlair (ver)bouwen


We beheersen het gehele traject: van ontwerptekeningen en projectmanagement tot aan de uiteindelijke oplevering. Een belangrijke focus hierin is de circulaire demontage van kantoren en woningen. Of het nu gaat om vloerafwerking, systeemwanden of plafonds, we zien potentieel voor hergebruik van materialen.

Ons team is gespecialiseerd en gedreven om het maximale uit een project te halen met oog voor details, circulariteit en kwaliteit.

TRANSPORT & INHUIZEN


Wij blinken tevens uit in het transport van bouwmaterialen bij renovatieprojecten, iets waar we ons landelijk op richten met een team van ruim 30 professionals.

Met ervaring van demontage van systeemwanden tot het ontzorgen van complete kantoorpand renovatieprojecten, streven we naar effici├źntie in materiaalgebruik en het waarborgen van veilige arbeidsomstandigheden voor het gehele team.

Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk voor de snelle inzet van bouwmiddelen zoals liften, kranen of heftrucks.

Wij zijn gespecialiseerd in het in- en uithuizen van bouwmaterialen in de breedste zin van het woord.

"VEEL MEER DAN ALLEEN TRANSPORT"

Wat vinden onze klanten?


onze wERKWIJZE


Onze specialisatie richt zich op turn-key woning- en kantoorrenovatie. Van tekenwerk, management tot oplevering. Vooruitlopend zijn we op het gebied van circulaire (de)montage en ontmanteling van kantoren en woningen.

Budget

Budgetten worden bepaald en in kaart gebracht.

ONTWERP

Bij het ontwerpen van uw optimale werkomgeving werken wij met de beste architect of tekenaar, zodat we voldoen aan uw wensen en verlangens.

MAKEN

Gedurende het project zal er een projectmanager worden aangewezen die het volledige project begeleid. Samenwerkend naar het maximale resultaat.

OPLEVERING

Alles binnen tijd, budget en planning gereed betekent een gezamenlijke oplevering en de champagne mag open!

AFGERONDE PROJECTEN


Neem gerust een kijkje in onze portfolio met voltooide projecten die laten zien waar we toe in staat zijn.

Tegelwerk Spaarneplein 1e & 2e etage

Project 2Amsterdam

Project BAKER tilly in kerkenbos

Ons kantoor

Dynamoweg 17

2627 CG Delft

Neem contact met ons op

Wij zijn benieuwd waar we u mee kunnen helpen.